Agenda2018-06-24T13:16:44+00:00

Cursussen en workshops

12 juli: workshop etherische olie: maak je eigen zomer producten (vol)
Je maakt 3 producten die je vaak gebruikt in de zomer: anti-muggen spray, after sun, jeuk-weg roller.
Natuurlijk neem je de recepten en de producten na afloop mee naar huis.
Kosten €15,00 Graag zo veel mogelijk je eigen potjes en flesjes meenemen, voor alle grondstoffen wordt gezorgd. Als je zelf goedeetherische olie hebt, dan kun je die natuurlijk ook meenemen.
Tijd van 19.30 uur tot 22.00 uur in Oss.

16 juli: workshop transformatie kracht
Als je diep naar binnen kijkt, vanuit het hier en nu: wat wil of moet er dan getransformeerd worden om je hart te kunnen gaan volgen? Voel je onrust als je stil wordt? Of ren je daarom alsmaar door? Vandaag is het in de mayakalender blauwe storm 3, een dag waarop de storm voelbaar is. Blauwe storm: staat voor transformatie, het loslaten van rolpatronen, het helen van jezelf. Als je de transformatie niet aangaat, dan creëer je iets wat al opgelost had kunnen zijn. Je blijft een bepaald thema steeds maar tegenkomen. Tijdens deze workshop ga je kijken naar jouw eigen transformatie-proces. Waar heeft de storm invloed op in jouw leven, wat heb jij te transformeren en hoe sta je in dat proces? Wat heb je nodig om jezelf te helen, om zware energie om te zetten naar lichte energie. Vanavond krijg je inzicht in jouw levenspad en wat jij te doen hebt met jouw stormkracht.
Tijd: 19.30 uur – 22.00 uur in Oss
Kosten: €35,00

19 juli: workshop etherische olie: EHBO 
Je maakt vandaag 3 producten die fijn zijn om klaar te hebben staan als dat nodig is: iets om te gebruiken bij hoofdpijn, bij spierpijn  en bij wondjes. Je neemt na de workshop de recepten en de producten mee naar huis. De kosten bedragen €15,00 en dan vraag ik je om zoveel mogelijk je eigen potjes, flesjes en olien mee te nemen. Voor alle grondstoffen wordt gezorgd.
De tijd: van 19.30 uur – 22.00 uur in Oss.

26 juli: workshop etherische olie: natuurlijk wassen
Je maakt een wasmiddel, een afwasmiddel (of handzeep) en een douchegel. Natuurlijk neem je de recepten en de producten na afloop mee naar huis. De kosten bedragen €15,00 en dan vraag ik je om zoveel mogelijk je eigen flesjes en potjes mee te nemen. Voor alle grondstoffen wordt gezorgd. Als je zelf goede etherische olie hebt, neem die dan ook mee. Tijd: van 19.30 uur – 22.00 uur in Oss.

28 juli: Blauwe aap dag!
Zie hier de volledige tekst voor deze bijzondere workshop. Een echt cadeau aan jezelf waarbij je een persoonlijk profiel ontvangt vanuit de mayakalender en een persoonlijke naamanalyse.
Tijd: 11.00 uur – 16.00 uur
Kosten: €95,00
In Ressen (Bemmel)

2 augustus: workshop etherische olie: verzorgingsproducten
Vanavond maak je een parfum, een bodybutter en een scrub. Natuurlijk neem je de recepten en de producten na afloop mee naar huis. De kosten bedragen €15,00 en dan graag zoveel mogelijk je eigen potjes en flesjes meenemen. Als je zelf goede etherische olie hebt, dan kun je die natuurlijk ook meenemen.
De tijd: 19.30 uur tot 22.00 uur in Oss.

9 augustus: workshop etherische olie: in en om het huis
vanavond maak  je een heerlijke roomspray, een natuurlijk schoonmaakmiddel, iets tegen mieren en nog allerlei tips en ideeën die je zo kunt toepassen (tegen nare geurtjes, voor meer harmonie gevoel in huis). Natuurlijk neem je de recepten en de producten na afloop mee naar huis. De kosten bedragen €15,00 en dan vraag ik je om zoveel mogelijk je eigen flesjes en potjes mee te nemen. Voor alle grondstoffen wordt gezorgd. Als je zelf goede etherische olie hebt, neem die dan ook mee. De tijd: van 19.30 uur – 22. uur in Oss.

8 weekse cursus mindfulness
Start vanaf 17 september op de maandagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur
Je kunt al inschrijven, er is beperkt plaats.
Kosten: €199, 00 ( wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar)

8 weekse cursus mindfulness voor hooggevoeligen start op 18 september op de dinsdagavond
Ook hier kun je alvast voor inschrijven, er is plaats voor 4 deelnemers.
Kosten : €199,00