Agenda

Op dit moment worden er geen live cursussen gegeven, de praktijk is wel open voor nieuwe cliënten. Het is mogelijk om zowel telefonische afspraken te maken als in mijn praktijk. Online zijn er ook mogelijkheden als je liever niet naar de praktijk toe wil komen.

Verjaardagsconsult
Omdat het nieuwjaarsconsult zo leuk was om te doen, hebben we het voortgezet! Je kunt deze aanbieding ook nemen in de maand van je verjaardag, voor dezelfde aanbiedingsprijs van €50,00
Een gecombineerd Nieuwjaars consult van Ingrid en Manon.

We gaan uit van het Blauwe Stormjaar en jouw geboorte-zegel. Op deze manier kunnen we jou héél persoonlijk inzicht geven en energetisch ondersteunen bij wat voor jou belangrijk is.

Je krijgt een reading van Ingrid  over de Mayakalender in combinatie met jouw geboorte-zegel. Aan het einde van het consult (30 minuten) kijken jij en Ingrid samen (n.a.v. het consult) waar je een ondersteunende energetische healing bij kunt gebruiken.
Vervolgens maak je samen met Manon een afspraak  voor een unieke healing op afstand van 30 minuten.

Deze aanbieding is geldig  in de maand van jouw verjaardag en geeft je een mooie én krachtige ondersteuning voor de komende stormachtige maanden!

Smaakt dit naar meer? Kies dan voor een nog uitgebreider consult over jouw persoonlijke Jaarpad en twee healingen op afstand!
Ook daar hebben we een speciale combi aanbieding voor!

Mayareading en healing op afstand elk 30 minuten samen €50,00
Mayareading 60 minuten en 2 healingen op afstand elk 30 minuten samen €100,00

Stuur me een email als je interesse hebt en dan plannen we een afspraak in: informatie@emotivo.nl 


Meditatie avonden

Op donderdagavond om 20 uur mediteren we samen, dit doen we online via Teams. Als je mee wil doen, meld je dan even aan via de email. Dan nodig ik je uit om deel te nemen. Hier zijn geen kosten aan verbonden en het is zowel voor de mensen met ervaring, als voor mensen die willen beginnen met mediteren.

Mindfulness 8 weekse training MBCT (nog geen datum gepland) 

In deze training leer je bewust aanwezig te zijn in het moment. Je gaat je aandacht trainen zodat je minder snel afgeleid raakt, minder piekert en anders leert kijken naar jezelf en je gedrag. Lees hier meer over de cursus. Deze cursus is ook zeer geschikt voor mensen die (hoog) gevoelig zijn.

Ik werk altijd in kleine groepen.
Je kunt je aanmelden via email: informatie@emotivo.nl. Je kunt me ook bellen of mailen voor meer informatie. Op dit moment staat er geen cursus gepland. Je kunt je wel aanmelden, dan plan in een cursus zodra er voldoende deelnemers zijn of we kunnen een individueel traject samenstellen waarmee je direct kunt starten.