De dagen, weken vliegen voorbij en voor je het weet is er weer een jaar om. Ik zie veel mensen in mijn praktijk die het gevoel hebben dat ze geleefd worden. Ze proberen te voldoen aan de verwachtingen (van zichzelf, en van anderen) en komen niet toe aan zichzelf. Op de vraag: wat zou jij graag willen? Kunnen ze soms niet eens een antwoord geven. Aan die vraag hebben ze al heel lang niet meer gedacht.

Hoe is dat voor jou, wat zou jij nou echt willen? Stel je hebt al het geld van de wereld en je hoeft met niemand rekening te houden…..wat zou jij dan doen?

Waarschijnlijk heb je niet al het geld van de wereld, en waarschijnlijk zijn er ook wel wat mensen waar je wel rekening mee wil houden. Maar misschien is het wel mogelijk om een kleine stap te zetten in de richting van wat jij wil?

Geleefd worden kost je veel energie en dat kan leiden tot verschillende klachten. Als je daar last van hebt, dan is het de hoogste tijd om de regie weer in handen te krijgen. Het is namelijk jouw leven en jij mag kiezen hoe je je leven invult. Misschien heb je geen idee hoe je jouw patroon moet doorbreken? Denk dan eens aan een coachingstraject. Hierin kom je erachter wat je echt wil, en hoe je dat kunt gaan bereiken.