Mindfulness en Compassie cursus:
Veel nieuwe inzichten, meer rust, een liefdevolle blik naar jezelf en de wereld en fijne, praktische meditatie-oefeningen. Met daarbij een enthousiaste docente die met beide benen op de grond staat. Dat is in een notendop mijn ervaring met de mindfulnesscursus Compassie. Compassie is een hele mooie aanvulling op de basiscursus Mindfulness van Emotivo. Je gaat in deze cursus dieper in op oeroude denkpatronen en wat deze betekenen in je huidige leven. Echt een eye opener! Daarnaast leer je om vanuit mildheid en compassie naar jezelf en anderen te kijken. Dat leer je vooral door hele fijne meditatie-oefeningen waar de docente je doorheen praat. De cursus Compassie heeft mijn leven lichter en prettiger gemaakt en mindfulness daarmee echt een plek in mijn dagelijkse leven gekregen. Echt een aanrader!
Sophie
Toen ik eind september met extreme vermoeidheidsklachten thuis kwam te zitten wist ik dat er iets moest veranderen. Meteen heb ik een afspraak gemaakt bij Carlijn Woudstra, Osteopaat bij Osteopathie Oss. Via haar kwam ik terecht bij Gerjanne Tharner, Mesologe. Op haar doortastende, eerlijke en kundige manier kwam ze meteen tot de kern. Een aantal tekorten zorgden ervoor dat ik vermoeid bleef en zelf moeilijk in actie kon komen. Met ondersteuning van een aantal supplementen én heldere uitleg daarover, kwam ik weer een beetje tot mezelf.

Omdat ik ervan overtuigd ben dat ieder mens beschikt over een hoge mate van zelfherstellend vermogen, was ik zeer gemotiveerd om goed naar mijn lijf te luisteren. In de toekomst wil ik voorkomen weer in dergelijke situatie te belanden. Ik zag folders over ‘Mindfulness’ en ‘inzicht in hooggevoeligheid’ door Ingrid Janssen van Emotivo. Dit leek mij een perfecte aanvulling op de al genomen stappen.

Kort gezegd kwam er ruimte, toen een boost en daarna richting voor de toekomst. Ik zie nu hoe belangrijk het is om in jezelf te investeren. Het heeft me heel veel goeds gebracht!

Martine
Werkelijk iedereen vond het een fantastische avond. Wij zijn als commissie overladen met complimenten, maar alle lof komt aan jou toe! In een hele korte tijd heb je ons stil laten staan bij en bewust laten worden van de factor drukte in ons leven om vervolgens vanuit mindfulness een aantal handvatten te geven om drukte beter te handelen. Enorm bedankt daarvoor! Als de drukte teveel wordt dan weten ze dat mindfullness een hele goede remedie kan zijn. Kortom, een eyeopener, geweldig boeiende en leerzame avond!
Bart, Lions Club

De mindfullness cursus was voor mij een schot in de roos. Het heeft me geholpen om uit een burn-out achtige situatie te komen
Je krijgt praktische oefeningen. Die je makkelijk regelmatig kunt toepassen. Ik heb er nog dagelijks plezier van.
Echt een aanrader!!

Chrislaine