Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Mindfulness is een training in het richten van je aandacht. Dat wat je aandacht geeft groeit. Dus maak je je veel zorgen? Heb je last van regels/ overtuigingen? Moet je veel van jezelf, of mag je weinig? Heb je last van stress? En zou je je graag wat prettiger willen voelen, wat minder piekeren en beter willen slapen?

Mindfulness wordt vaak aangeraden aan mensen die een burnout hebben (of hebben gehad), ook bij depressieve klachten of voor mensen die hooggevoelig zijn is dit een waardevolle training. Ook voor mensen die slecht slapen werkt het vaak heel goed. Maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent of je wat gelukkiger wil voelen dan is mindfulness een aanrader.

De 8 weekse mindfulness cursus bestaat uit de volgende onderdelen: ontspanning – je aandacht richten – je gedachten onderzoeken. Elke les kijken we naar een ander onderwerp en steeds ga je onderzoeken hoe dat voor jou is en hoe jij het graag zou willen. Tussen de lessen door krijg je opdrachten mee om in jouw eigen situatie te kijken naar het betreffende onderwerp en te oefenen in jouw eigenlijk omgeving/ leven.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen:
– in het hier en nu leven
– grenzen aangeven
– wensen en verlangens
– omgaan met vervelende gebeurtenissen of met tegenslag
– mediteren/ ontspannen
Kosten: €225,00
Vaak wordt deze cursus vergoed door werkgevers, vraag op je werk naar de mogelijkheden.

Klik hier om je aan te melden.