Wil jij meer rust in je hoofd?

Maalt het maar door en staat je hoofd nooit stil? Word je daar moe van? Of zou je ook wel eens gewoon even niks aan je hoofd willen?

Heb jij al van alles geprobeerd maar lukt het je gewoon niet te stoppen met denken? Of maak je je veel zorgen en pieker je veel?

Misschien slaap je daardoor slecht of lukt het je niet goed om te ontspannen? Vaak geniet je dan ook niet meer echt van de dingen die wel leuk zijn!

Denk je dat je jou nooit gaat lukken om te stoppen met denken?
Geen paniek, je hoeft ook helemaal niet te stoppen! Maar je kunt wel zorgen voor meer rust in je hoofd. En nee….daarvoor hoef je niet uren te mediteren of stil te zitten in een ruimte met kaarsen en wierook.

Ik heb 5 manieren voor je in een e-book gezet om je te helpen om jouw manier te vinden. Iedereen is anders en het is dan ook even zoeken naar jouw eigen manier om rust te creëren. Voor de 1 is dat stilzitten, voor de ander juist niet. Dus vraag jouw gratis exemplaar hier aan en ontdek welke manier het beste bij jou past!

Even een waarschuwing: Het boekje lezen is niet genoeg. Je moet het echt gaan DOEN! Gewoon proberen en tijd voor maken.

Neem je eens voor om het een kans te geven! Doe elke dag een oefening uit het boek, al is het maar 1 minuut op een dag. 1 minuut, dat moet toch wel lukken?

Probeer het 7 dagen, elke dag heel even stil staan en heel even rust creëren.
Het is een begin!

Het levert je niet alleen meer rust op in je hoofd maar nog veel meer:
– meer ontspanning
– genieten van het moment
– kunnen loslaten
– bezig zijn met het NU en niet met het verleden of de toekomst
– beter slapen
– meer rust en daardoor meer focus
– aandacht voor wat je doet
– je gelukkiger voelen

Nou zul je al die dingen misschien niet meteen ervaren, maar als er meer rust in je hoofd is dan ontstaan die dingen die ik hierboven noem.

Gratis download

Ik ontvang gratis het eboek: Rust in je hoofd!