Ingrid Janssen 2017-12-05T16:07:44+00:00

Ingrid Janssen

Mijn achtergrond als psycholoog geeft mij gedegen theoretische kennis op gebied van gedrag en ontwikkeling. De afgelopen jaren heb ik mezelf verder ontwikkeld en gespecialiseerd als coach op gebied van hooggevoeligheid en mindfulness. Ik geef cursussen en begeleid mensen individueel.

Ik werk vanuit betrokkenheid en ik ben analytisch, wat maakt dat ik snel tot de kern van de vraag of het probleem doordring. Ik coach mensen op zeer uiteenlopende thema’s. Hierbij staat zingeving, bewustwording en de verbinding tussen gevoel en verstand altijd centraal.

Hoe ziet een traject eruit bij individuele coaching?
In het eerste gesprek (de intake) maken we kennis en krijg je uitgebreid de tijd om je verhaal te vertellen. Tijdens dit gesprek kijken we samen wat je doel of vraag is en hoe we dat het beste aan kunnen pakken. Vervolgens maken we afspraken over het vervolg. Een traject bestaat uit losse sessies, waarbij jij bepaald hoeveel er dat zijn. Ieder traject is anders, maar gemiddeld kun je uitgaan van 4-8 sessies (afhankelijk van je vraag en/of doelstelling).

  • Persoonlijke begeleiding zowel individueel als in groepen.
  • Professioneel en betrokken.
  • Altijd in ontwikkeling, vaak nieuwe cursussen en workshops!

Mijn naam is Ingrid Janssen en sinds 2008 werk ik als psycholoog en coach vanuit mijn eigen praktijk Emotivo. Emotivo is ook mede-oprichter van HSP nederland en daarin werk ik samen met Manon Spaan Energetisch management.
Ik ben als therapeut aangesloten bij CAT, collectief alternatieve therapeuten.

Het motto van Emotivo: “Investeer in jezelf, je bent het waard!”

Ingrid op Linkedin en op facebook

Telefoon: 06-10240975
Email: informatie@emotivo.nl

              

Je kunt bij mij terecht met alle vragen die gaan over omgaan met stress, meer rust in je hoofd en omgaan met hooggevoeligheid.

Er zijn verschillende mogelijkheden: cursussen, workshops en persoonlijke trajecten.