Ingrid Janssen

Het is mijn missie en passie om je te helpen je meer bewust te worden van jezelf en al je kwaliteiten. Ik wil je leren kennen en samen gaan we aan de slag om jouw leven steeds interessanter, leuker en bewuster te maken.

Zingeving staat centraal in mijn manier van werken: waarom doe jij wat je doet? Of ben je je daar eigenlijk helemaal niet zo bewust van? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt en dat je eigenlijk niet aan het stuur staat van je eigen leven? Misschien vind je het lastig om keuzes te maken die “anders” zijn of in gaan tegen wat “normaal” is?

Als je dit leest dan ben je ergens naar opzoek, en ik ben al heel blij dat je echt aan het zoeken bent! Maar ik weet natuurlijk niet hoe lang je al een het zoeken bent, maar uiteindelijk moet je wel iets aan DOEN! Daar zit voor veel mensen het “toverwoord”. Ga het aan, ga er iets mee doen! Blijf niet nog 100 websites lezen en boeken kopen, maar ga ermee aan de slag.

Maak een afspraak, bel of mail me en dan gaan we onder het genot van een kopie koffie of thee eens rustig kijken wat de mogelijkheden zijn voor jou. Ik noem het een kennismakingsgesprek om samen te bekijken of we een traject samen aangaan of niet. Dit is gratis en vrijblijvend.

Veel mensen denken dat het duur is of dat je er echt iets mis met je moet zijn om een traject aan te gaan. Dat is natuurlijk niet zo.
Het kost geld, dat is zeker zo. Maar het levert je natuurlijk ook heel veel op. Of je het er voor over  hebt, dan bepaal je zelf. Al die boeken die je koopt en andere dingen die je tot nu toe hebt gedaan kosten waarschijnlijk ook tijd en geld, dus weeg dat eens eerlijk tegen elkaar af.
En nee er is niks mis met je als je een coach in de arm neemt, het is juist een verrijking voor jezelf en het helpt je zowel praktisch als mentaal op weg naar meer bewustzijn en het maken van betere keuzes voor jezelf.

Nog even iets over mijn achtergrond: ik ben opgeleid als psycholoog wat mij een gedegen theoretische kennis geeft op gebied van gedrag en ontwikkeling. De afgelopen jaren heb ik mezelf verder ontwikkeld en gespecialiseerd als coach op gebied van hooggevoeligheid en mindfulness. Ik geef cursussen, workshops en begeleid mensen individueel.

  • Persoonlijke begeleiding zowel individueel als in groepen.
  • Professioneel en betrokken.
  • Altijd in ontwikkeling, vaak nieuwe cursussen en workshops!

Mijn naam is Ingrid Janssen en sinds 2008 werk ik als psycholoog en coach vanuit mijn eigen praktijk Emotivo. Emotivo is ook mede-oprichter van HSP nederland en daarin werk ik samen met Manon Spaan Energetisch management.
Ik ben als therapeut aangesloten bij CAT, collectief alternatieve therapeuten.
Het motto van Emotivo: “Investeer in jezelf, je bent het waard!”
Ingrid op Linkedin en op facebook 
Telefoon: 06-10240975
Email: informatie@emotivo.nl

              

Je kunt bij mij terecht met alle vragen die gaan over omgaan met stress, meer rust in je hoofd en omgaan met hooggevoeligheid.

Er zijn verschillende mogelijkheden: cursussen, workshops en persoonlijke trajecten.