Ben jij hooggevoelig en blijven je gedachten maar doorgaan? Lukt het je niet om los te laten of om op te laden na een werkdag? Vaak zijn hooggevoelige mensen ook heel gevoelig voor de mening van anderen, wat zullen ze wel niet denken? En hooggevoelige mensen doen vaak alles voor de harmonie en passen zich aan. Som zo vaak en zo lang al, dat ze niet eens meer weten wat ze nu eigenlijk zelf willen.

In deze 8 weekse cursus krijg je handvatten vanuit de mindfulness om beter om te leren gaan met je hooggevoeligheid. Als jij meer ontspannen bent en meer in het hier en nu, dan kun je ook beter bij jezelf blijven.

Er is veel aandacht voor jezelf, goed voor jezelf zorgen bijvoorbeeld maar ook leren om goed te luisteren naar jezelf en naar je lichaam.

Elke week heeft een ander thema wat je verder op weg helpt om meer rust te vinden in je hoofd en meer te gaan doen van wat jij wil en wat bij jou past.

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden?
In de agenda vind je de meest recente data voor het starten van de cursus.
Via informatie@emotivo.nl kun je je inschrijven of meer informatie vragen. Je kunt me natuurlijk ook altijd even bellen.