Wie mij kent, weet dat ik met de Mayakalender werk. Wat veel mensen misschien niet weten, is dat je die kalender ook in je dagelijkse leven heel goed kunt gebruiken. Elke dag heeft een bepaalde energie. Je kent het vast wel, je hebt een hele lijst met wat je vandaag allemaal wil gaan doen…en er komt niets uit je handen of alles zit tegen. Of andersom, je was eigenlijk niet zoveel van plan, maar ineens ontstaat er van alles en bruis je van de energie. De ene dag is de andere niet.

Volgens de kalender is er elke 13 dagen een bepaald thema wat je aandacht vraagt. Nu terwijl ik dit schrijf, is het thema helderheid en inzicht, knopen doorhakken. Keuzes maken die er voor zorgen dat je trouw bent/ blijft aan je eigen idealen. Heel specifiek gaat het vandaag over loslaten, loslaten om verder te komen en om meer te kunnen gaan doen wat past bij jouw idealen. Mooi thema om eens over na te denken, wat zou ik los moeten laten (welke keuze zou ik daarvoor kunnen maken), om trouw te zijn aan mijn eigen idealen?

In dit pad wordt er veel duidelijk voor mij, we zijn op dag 9 en elke dag geeft me een nieuw inzicht over wat ik doe, welke keuzes ik maak (of eigenlijk vaak niet maak) en wat bijdraagt aan mijn eigen idealen.

Wil je meer weten over de mayakalender? Laat het me weten! Je kunt een eigen persoonlijk profiel aanvragen of kijk eens in de agenda voor een leuke workshop.