Een persoonlijk profiel met jouw thema, kwaliteit en talent.

Hoe zou het zijn als je een profiel zou hebben waarin staat wat voor jou belangrijk is, hoe jij de dingen doet in je leven en wat jouw speciale kwaliteit en talent is? Aan de hand van dit profiel kun je op een ander manier naar jezelf kijken en naar de dingen die jij in je leven tegenkomt. Misschien loopt jij steeds tegen hetzelfde thema aan in je leven? Of ben je opzoek naar wat jouw talent is of kernkwaliteit? Misschien wil je vooral weten waar je nu staat, omdat je wellicht een lastige keuze te maken hebt? Dan is een profiel echt iets wat je verder kan helpen! Als je gewoon nieuwsgierig bent, dan is een profiel bestellen vooral heel leuk. Mocht je hele specifieke vragen hebben, koppel er dan een persoonlijk gesprek aan vast, dan hebben we de tijd om speciaal daar naar te kijken en mee aan de slag te gaan.

Jouw persoonlijke profiel

Er is een instrument om jouw persoonlijke profiel mee in kaart te brengen. Het werd (en wordt nog steeds) gebruikt door de Maya’s in Zuid-Amerika. Het instrument heet de Tzolkin (en wij noemen het ook wel de Mayakalender). Aan de hand van je geboortedatum heb je een bepaalde plek op deze kalender en daar hoort ook een levenspad bij. Dat pad is geen toekomst voorspeller, maar het laat je zien wat je thema is en wat je dus steeds tegen zult komen in je leven. Dit instrument helpt je, om op een andere manier naar jezelf te kijken en het geeft je inzicht in hoe bepaalde zaken in jouw leven gaan zoals ze gaan. Het is ook een heel fijn instrument om te kijken naar je passie, visie, missie bijvoorbeeld, of om eens met andere ogen te kijken naar je relatie of gezin. Eigenlijk kun je alles wat een datum heeft bekijken. Dus ook een bedrijf heeft een bepaald levenspad, of een huwelijk.
Daarnaast heeft elke dag een bepaalde energie waar je gebruik van kunt maken. Je kunt dus ook aan de hand van de Tzolkin zien waar je nu staat en welke keuze je wellicht nu kunt maken.

Er zijn verschillende mogelijkheden:
Een basis profiel met daarin:

  • je levensthema,
  •  je kernkwaliteit,
  • Je talent en hoe je dat kunt ontwikkelen,
  • hoe je in balans blijft.

Dit profiel kun je bestellen voor €49,95. Ik stuur je een factuur voor dit bedrag en op het moment dat je het over hebt gemaakt ontvang je zo snel mogelijk (maar altijd binnen 7 dagen) jouw persoonlijke profiel. Klik hier voor jouw persoonlijk basis profiel.

Een jaar profiel met daarin: 

  • Jouw jaarthema (dat loopt van je verjaardag tot je verjaardag)
  • De kwaliteit en het talent wat je extra in kunt zetten dit jaar
  • de fase waarin je je bevindt
  • hoe je dit jaar goed voor jezelf kunt zorgen en in balans kunt blijven.

Ook dit profiel kun je bestellen voor €49,95. Ik stuur je een factuur voor dit bedrag en op het moment dat je het over hebt gemaakt ontvang je zo snel mogelijk (maar altijd binnen 7 dagen) jouw persoonlijke profiel. Klik hier voor jouw persoonlijk jaar profiel.

Wil je graag beide profielen bestellen, dan kan natuurlijk ook. In dat geval maar ik een combinatie profiel en dan betaal je geen € 99,90 maar €84,95.

De profielen worden door mij persoonlijk gemaakt en uitgewerkt en zijn dus altijd uniek. Het uitwerken kost enige tijd, vandaar dat je het niet direct in je mailbox zult ontvangen.

Ben je nieuwsgierig naar je eigen profiel? Dan is het basis of jaar profiel echt iets voor jou. Heb je een hele specifieke vraag, dat kan natuurlijk ook. Je kunt ook een profiel bestellen met daarbij een persoonlijk consult. Ik leg je dan alles uit over je levenspad en je kunt me dan natuurlijk ook jouw specifieke vraag voorleggen. Een profiel in combinatie met een persoonlijk consult kost € 149,95. Mocht je niet in Oss om omgeving wonen, een consult kan ook via skype uiteraard. Als je kiest voor deze optie laat het me dan even weten via dit formulier (bellen of mailen kan natuurlijk ook).