Privacy statement 2018-05-14T07:22:50+00:00

Privacy Statement

Emotivo – mei 2018 versie 0.0

Ik respecteer de privacy van mijn gebruikers en ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt, in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

 

Over mij

De website www.emotivo.nl wordt beheerd door Ingrid Janssen. Emotivo is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna: Wbp).

 

Mijn gegevens zijn:
Emotivo
Lijsterlaan 3
5348 HJ Oss
Nederland
KvKnummer:  

Contact:
informatie@emotivo.nl
www.emotivo.nl

 

Welke gegevens verzamel ik?

Wanneer jij je online aanmeldt voor een gratis weggever of de nieuwsbrief, het contactformulier invult, een offerte aanvraagt, een aankoop doet in de webshop, reageert op een blog of andere aanvragen doet voor een van mijn diensten, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen.
Ik verwerk in dat geval alleen de gegevens die je zelf verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Telefoonnummer of skypeadres;
  • Geboortedatum
  • Bedrijfsnaam;
  • Straat en huisnummer;
  • Woonplaats;

 

Met welk doel worden de persoonsgegevens gebruikt?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je naam en emailadres gebruiken we voor het verzenden van nieuwtjes en commerciële nieuwsbrieven. Ik doe dit alleen met gegevens die verkregen zijn via het downloaden van gratis documenten of inschrijving op de nieuwsbrief, niet met gegevens die via het contactformulier of via de webshop binnengekomen zijn.
  • Wanneer jij het contactformulier invult, zijn jouw naam en e–mailadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien.
  • Je geboortedatum gebruik ik alleen als je een aanvraag doet voor een persoonlijk profiel wat gebaseerd is op de Tzolkin (Mayakalender) of mee wil doen met een workshop die hierover gaat.

Door de gegevens te verstrekken geef je me toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Bovendien zijn een aantal van deze gegevens noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst, als er bepaalde diensten voor je moeten uitgevoerd worden of wettelijk, voor de belastingaangifte.

Met wie ‘delen’ we je persoonsgegevens?

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op servers van Vevida, waar de website van Emotivo gehost wordt. Daarnaast worden persoonsgegevens gerelateerd aan e-mail marketing (nieuwsbrieven en gratis downloads) opgeslagen op de servers van Mailchimp.

Indien je een aankoop doet, dan zullen je gegevens ook in mijn boekhouding worden verwerkt. Betrokken partijen die jouw gegevens verwerken zijn mijn boekhouder (administratie kantoor Nelissen in Haren) en de belastingdienst zou inzage in mijn boekhouding kunnen vorderen, en daarmee jouw persoonsgegevens zien.

Met partijen heb ik een verwerkersovereenkomst afgesloten, of verwijs ik je naar de privacy verklaring van de betreffende organisatie, waarin zij aangeven hoe ze met persoonlijke gegevens om gaan.

Beveiliging persoonsgegevens

Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

 

Cookies

Op dit moment wordt er geen gebruik gemaakt van Cookies.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

 

Social media en Privacy
Ik wil het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van deze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.

Van de volgende social media-kanalen heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. Ik help je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:


Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.


Links
Op deze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Zichtbaar Jij. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

 

Bewaartermijn

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

* Gegevens aangeleverd voor het ontvangen van nieuwsbrieven en mailings rondom een aangekochte (zowel gratis als tegen betaling) dienst of product blijven bewaard tot het moment dat jij je uitschrijft voor deze mails, dan worden je gegevens meteen uit het mailing-systeem verwijderd.

* Gegevens die van belang zijn voor onze administratie bewaren we 7 jaar (de wettelijke bewaartermijn).

 

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek e-mailen via informatie@emotivo.nl

Tot slot heb je het recht een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Authoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

Ik behoudt me het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. Op deze pagina staat ten alle tijde de laatste en meest actuele versie.